HEALING

Home/HEALING
HEALING 2017-09-26T15:40:38+02:00
De ISA healing blijkt een zeer krachtige manier te zijn om je frequenties te verhogen waardoor je vanzelf weer kan verbinden met je hogere kernwezen.  Op die manier worden blokkades zowel emotioneel, fysiek en astraal verwijdert.
Deze healing methode is spontaan tot mij gekomen. Op het moment van de healing ben ik een kanaal waardoor een healende kracht stroomt die ik blijkbaar op jou kan overdragen. Ik heb deze techniek de ISAhealing genoemd. De healingen gebeuren altijd vanop afstand omdat je weerbarstige ego dan niet kan tussenkomen. 
 
Veel gestelde vragen
 Hoe werkt het juist die healing op afstand?

Ik stem me op je af,  via je geboortenaam en voel dan direct in mijn eigen lichaam pijnen en spanningen, die me effectief laten voelen waarop jij vastloopt. Dan is het alsof een kracht mijn handen en lichaam overneemt. Mijn handen en lichaam gaan dan vanzelf aan de slag. Ik ben een kanaal die stagnerende energie van je overneemt waardoor jouw zelf genezend vermogen weer kan actief worden.  Zo wordt de balans bij jou terug herstelt. Aan de hand van de hoofdblokkade en de zieleboodschap ontdekt jij meer over jezelf. Elk lichaam beschikt over het zelfgenezend vermogen. Kijk maar naar een wond, die zal genezen. Elke cel van je lichaam beschikt over dat vermogen.

 

Voordelen van een ISA healing

  • – werkt ook voor de non-believers en mag je aanvragen voor anderen
  • – is op afstand: je hoeft je niet te verplaatsen en je doet wat je anders zou doen
  • – geen moeilijk vragen beantwoorden of door pijnlijke emoties moeten gaan want je ziel leidt me

 

Altijd eerst starten met de basis ISA healing. Meer over de andere healing mogelijkheden vind je hier 

*** De ISAhealing op afstand werkt op niveau van ziel/dna/vorige levens/emotioneel & fysiek en dus de basis…..coaching is antwoorden/advies/ healing emotioneel & fysiek op huidige incarnatie en persoonlijkheid en hier werk jij actief mee. De coaching is via skype of bij mij in Kortrijk (België)

Ik ben een transformatie-coach en niet medisch geschoold en mag geen medisch advies geven. Wel is het zo dat ik van veel klanten verneem dat ze hun medicatie snel kunnen afbouwen of zelfs loslaten. Dat is volkomen logisch,  omdat de oorzaak van een ziekte altijd een energetische oorsprong heeft en ontstaan is door verziekend denkpatroon. Als je medicatie neemt zorg dan voor contact met een arts-homeopaat die inzicht heeft in energetisch werk. 

Meer dan de helft van de klanten, merkt dat al dingen veranderen van zodra je een healing bij mij boekt. Dat komt omdat vanaf dan ik al een connectie met je maak. Ik krijg deze bemerking van klanten, heel vaak te horen.