COACHING

Home/COACHING
COACHING 2017-09-06T18:55:38+02:00

De coachingsessies zijn een combinatie van healing, inzichten en antwoorden. Tijdens de sessie wordt heel wat losgemaakt en ik verlicht dit proces bij je doordat ik op dat moment deel van je energieveld wordt en zo je blokkades in mijn lichaam voel en verwijder. Op die manier kan de emotie sneller weg en geraak jij sneller tot de kern van je blokkades. Omdat ik een intuïtief werker ben, is elke coaching een uniek gebeuren. 

Coaching is zowel emotioneel & fysiek en meer gericht op de huidige incarnatie en persoonlijkheid en hier werk jij actief mee. De coaching is mogeljik via skype of bij mij in Kortrijk (België).  Wel adviseer ik altijd eerst een ISA -healing eraan vooraf te laten gaan omdat ik via deze de vrij vrijmaak omdat deze op niveau van ziel/dna/vorige levens/emotioneel & fysiek werkt en dus de basis is. 

Ben je je weg kwijt en het contact met je gevoel?

Daar worstelen we allemaal mee totdat we begrijpen wat het leven inhoudt en waarom we als ziel hier zijn.  Voor elk van ons is er de mogelijkheid om uit de huidige jungle te ontsnappen en zijn unieke weg te wandelen.

Coaching is je kans om je pad terug te vinden.

Je ziet door het bos de bomen niet meer, het lijkt alsof je steeds weer tegen hetzelfde aanloopt.  

Zet je een stap, dan is het alsof niks gebeurt of erger nog, alsof je 2 stappen achteruit vliegt.

Wanneer je kan ontdekken hoe jouw denken je aan het lijntje houdt, zal je merken dat je vrij snel jezelf uit deze cirkel dan bevrijden.

Van copycat naar zelfrealisatie

Je leerde in je kindertijd hoe jij jezelf staande kon houden. Om te overleven deed je gewoon wat je omgeving deed.  Nu komt je wezen in opstand omdat het hier zijn eigen weg wil komen bewandelen. Via coaching help ik je uit je kopie gedrag stappen om je ware wezen vorm te geven.

Coaching is een combinatie van healing. Terwijl we bezig zijn neem ik ook energetische blokkades weg die zich aandienen. Verder krijg jij inzichten & antwoorden + healing op persoonlijke thema’s en huidig leven. De isahealing op afstand werkt meer op zieleniveau en vorige levens. Met de coaching zijn we hier en nu aanwezig in je huidige levenssystemen.

Welke technieken gebruik ik voor de coaching?

Ik ben een intuïtief coach en werk voornamelijk op gevoel en via wat ik doorkrijg. Soms gebruik ik ook technieken uit de NLP, visualisatie, opstelling, kaarten als ingang, …… Het liefst werk ik met de beelden die ik doorkrijg. Op die manier kan ik je ego, de waakhond omzeilen en rechtstreeks contact maken met je onderbewustzijn, waar al je antwoorden liggen. Jij helpt zelf actief mee, want de info verkrijg ik via jou. Zelf moet je niet kunnen visualiseren ofz, ik kan iedereen gemakkelijk door de beelden loodsen. Tegelijkertijd krijg je antwoorden op je vragen en als ik voel dat je vastloopt dan geef ik je energie en heal ik je blokkade waar je tegenaan loopt. Net zoals bij een gewone ISA healing voel ik steeds mee met je energie en als ik spanningen, pijnen of blokkades voel geeft dat extra informatie en kan ik die ondertussen voor je losmaken.